Suggestief kasteel met prachtig uitzicht, Preggio, Umbrië, Vraagprijs: € 650.000 Ref.nr.: 2064/UM

Een van de laatste beschikbare forten van Umbrie. Dit unieke landgoed, vol van geschiedenis, biedt de koper een zeldzame kans een kasteel te kopen in het ongeschonden Umbrische landschap met schitterende vergezichten, zonder dat men zich geisoleerd hoeft te voelen. Het ligt nabij een van de mooiste golfbanen van Umbrië.

De burcht pocht met een aantal schitterende architectonische kenmerken, waaronder de recentelijk extern gerestaureerde toren. Men komt bij het landgoed middels een in een redelijke staat verkerende, onverharde weg. De grootte van het kasteel staat de koper toe om het om te vormen tot een fantastische woning of er een exlusief hotel van te maken. Er is een bijgebouw dat herbouwd kan worden om er bijvoorbeeld een gastenverblijf van te maken. Zowel electriciteit als water is aanwezig. Het kasteel staat op de lijst van de ‘Belle Arti’ en zal moeten gerestaureerd worden volgens hun richtlijnen. Dit alles wordt omgeven door 7 hectare grond inclusief olijfgaard. Niet anders te omschrijven: dit is een echt droomobject!

Vraagprijs: € 650.000,=

Oppervlakte pand: 850 m² +

Oppervlakte grond: 70.000 m²

Bijzonderheden: Kasteel, strategisch gelegen, goed toegankelijk, prachtig uitzicht, interessante investeringsobject met veel potentie, olijfgaard

 

Neem contact met ons op voor meer informatie omtrent deze woning!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 Ik heb de voorwaarden gelezen en accepteer het privacybeleid van deze website. (Privacy Policy)