IN PRIJS VERLAAGD!! – Statig landhuis met adembenemend uitzicht op Umbrië én Toscane, Castiglione del Lago Vraagrpijs € 550.000,= Ref.nr. 2122/CL

Dit prachtige, recentelijk gebouwde landhuis kijkt uit over de glooiende heuvels van Umbrië én Toscane. Nieuwbouw in landelijke stijl, waarbij men veel aandacht heeft besteed aan de traditionele aspecten die de huizen in deze regio zo kenmerken: massief houten steunbalken, terracotta tegels, warme kleuren, harmonieus samenspel tussen huis en landschap.

Het pand, van circa 390 m², kan op velerlei manieren gebruikt worden. Wil men het opdelen in 4 appartementen, dan zijn daar alle voorzieningen voor aanwezig: 4 verschillende water-, gas-, en elektriciteitsvoorzieningen, 4 verschillende ingangen, etc. Maar mocht U het willen opsplitsen in 2 woningen of er toch liever één grote villa van maken, dan is dat ook geen enkel probleem. Er is met alle opties rekening gehouden! Aan de buitenkant is alles zo goed als klaar. Met de interne afwerking wacht men, opdat de toekomstige eigenaar naar eigen smaak kan beslissen hoe de badkamer, vloeren en keuken eruit moeten komen te zien.

Dit alles wordt omgeven door circa 3000 m² tuin, waarin een zwembad aangelegd kan worden. Hoewel dit statige pand te midden van de prachtige natuur ligt, ligt het allerminst afgelegen. Integendeel, de strategische locatie in de gemeente van Castiglione del Lago, zorgt ervoor dat U in een mum van tijd in de meest interessante en mooie steden in de omgeving bent! (Siena, Arezzo, Pienza, Città della Pieve, Rome, Florence, Perugia, Montepucliano etc.). Bovendien ligt de woning te midden van maar liefst drie meren: het Trasimeno meer, het meer van Chiusi én het meer van Montepulciano!

Vraagprijs: € 550.000,=

Oppervlakte huis: 390 m²

Oppervlakte tuin: 3.000 m²

Bijzonderheden: houten steunbalken, terracotta tegels (plafond), sprookjesachtig panoramisch uitzicht, ruimte, strategische ligging, keuze in afwerking.

Neem contact met ons op voor meer informatie omtrent deze woning!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 Ik heb de voorwaarden gelezen en accepteer het privacybeleid van deze website. (Privacy Policy)