Sprookjesachtige landelijke villa met zwembad en wijn-en olijfgaard, Montone, Vraagprijs € 1.980.000, Ref.nr.: 2138/MN

 

Deze buitengewoon stijlvolle boerderij werd liefdevol en luxueus gerestaureerd in 2008, met behoud van alle karakteristieke , traditionele eigenschappen. Zelden is een 5 tot 6 slaapkamer tellend huis zo perfect inevenwicht met de royale, lichte en luchtige leefruimtes. De grote begane grond, het overdekt terras , met bogen die de middeleeuwse stad Montone omlijsten, is de perfecte setting voor een onvergetelijke Mediterrane verblijf. De afwerkingen zijn uitstekend en bevat de “mannen-ruimte” compleet met bar en biljarttafel, die leidt naar de tuinen met verzorgde gazons waar u een verwarmd mozaïek zwembad van 6 x 12 m vindt, evenals een party terras met barbecue faciliteiten en een prachtige wijn-en olijfgaard.

Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer en de volledig ingerichte keuken zal voorzien in alle culinaire behoeften met een selectie aan terrassen om te genieten van de tuinen, het uitzicht en de eigen huiswijn. De door cipressen omzoomde oprijlaan geeft U slechts een idee van wat U te wachten staat, daar deze woning U echt gen prettig en comfortabel, huiselijk gevoel geeft met een dubbel portie aan elegantie. Een goede toegang op slechts enkele minuten van geweldige restaurants, de beroemde Antognola golfbaan en de luchthaven van Perugia maken het geheel compleet.

Vraagprijs: € 1.980.000,=

Oppervlakte huis: 400 m²

Oppervlakte land: 55.000 m²

Bijzonderheden: Strategische ligging,  harmonieus gerestaureerd, voorzien van alle comfort, zwembad, prachtig uitzicht, wijn-en olijfgaard.

Neem contact met ons op voor meer informatie omtrent deze woning!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 Ik heb de voorwaarden gelezen en accepteer het privacybeleid van deze website. (Privacy Policy)