Schitterende, gerestaureerde villa op een Toscaans landgoed, Vraagprijs: € 600.000,= Ref.nr.: 2116/AR

 

Enkele jaren geleden is dit landhuis uitgebouwd en gerestaureerd om er een comfortabele woning van te maken met 4 slaapkamers en 4 badkamers. Men komt de woning binnen op de middenverdieping waar het woongedeelte gelegen is, bestaande uit een hal, een zeer hoge eetkamer, een volledig uitgeruste keuken en een ruime woonkamer met een typische open, stenen openhaard. De grote hoogte van de plafonds maken dat er een gevoel van ruimte wordt gecreëerd. Er is bovendien een terras van circa 70 m² bij het eetgedeelte van waar men een prachtig uitzicht geniet.

Een houten wenteltrap brengt ons vanuit de hal naar de studeerkamer die aan de ene kant over de eetkamer uitkijkt en die naar de gallerij leidt die uitkijkt over de woonkamer. De slaapkamers, die op de benedenverdieping zijn gelegen, blijven lekker koel gedurende de warme zomers. Iedere slaapkamer heeft toegang tot de goed onderhouden tuin. De hoofdslaapkamer beschikt over een badkamer en een kleedkamer. Twee van de drie andere slaapkamers beschikken over een eigen badkamer. De vierde slaapkamer heeft een aparte badkamer. Op deze verdieping bevindt zich ook de wasserij, alsmede de ruimte met de CV-ketel.

De tuin beschikt over vele, mooie planten en struiken en heeft een zwembad dat op een lager gelegen niveau ligt, dat bereikbaar is middels een mooi aangelegde trap die uitzicht biedt op de omliggende vallei. Een ruime carport is strategisch gelegen nabij de ingang van de tuin. Dichtbij het hoofdgebouw ligt een schuur die omgebouwd kan worden tot een gastenverblijf met 2 tot 3 extra slaapkamers.

Het huis wordt verkocht met 20 hectare (bos)grond. Dit geeft het landgoed niet alleen privacy, maar aangezien het toegankelijk is middels een indrukwekkende laan door het bos, geeft het U ook een gevoel van exclusiviteit!

Vraagprijs: € 500.000,=

Oppervlakte huis: 230 m²

Oppervlakte tuin: 220.000 m²

Bijzonderheden: Exclusiviteit, landgoed, zwembad, gerestaureerd, houten steunbalken, stenen openhaard, tuinverlichting, irrigatiesysteem, goed onderhouden, mooi aangelegde tuin.

Neem contact met ons op voor meer informatie omtrent deze woning!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 Ik heb de voorwaarden gelezen en accepteer het privacybeleid van deze website. (Privacy Policy)