Schitterend landhuis met gastenverblijf en uitzicht op het meer van Chiusi, Vraagprijs: € 1.450.000,= Ref.nr.: 2080/CL

 

Dit 17-eeuwse landhuis is gelegen op een heuvel op het rustige Umbrisch-Toscaanse platteland met een spectaculair uitzicht van 360 graden op zowel het Trasimeno Meer als het meer van Chiusi.

Het werd in 2003 gerestaureerd en wordt op het moment benut voor verhuur van vakantiewoningen. Het bestaat uit 3 appartementen, gelegen op de begane grond van het hoofdgebouw, alsmede een groot, luxe appartement op de eerste verdieping met circa 50 m² terras. Er is nog een 1 slaapkamer appartement in het gastenverblijf.

De appartementen bestaan uit:

Appartement 1 (begane grond, hoofdgebouw): 48 m² – een slaapkamer, een woonkamer / keuken / eetkamer, badkamer met douche.

Appartement 2 (begane grond, hoofdgebouw): 60 m² – twee slaapkamers, een woonkamer / keuken / eetkamer, badkamer met douche.

Appartement 3 (begane grond, hoofdgebouw): 26 m² – een slaapkamer, woonkeuken, badkamer met douche.

Appartement 4 (eerste verdieping, hoofdgebouw-eigenaars accommodatie) 130 m² – 2 / 3 slaapkamers, een keuken, een eetkamer, een woonkamer en twee badkamers.

Appartement 5 (gastenverblijf): 45 m² – een slaapkamer, een woonkamer / keuken / eetkamer, badkamer met douche.

Het pand kan eenvoudig worden omgevormd tot een normale woning met 8 slaapkamers of worden gekocht als een vastgoedbelegging.

Het pand is toegangkelijk middels elektrische poorten die leiden tot een oprit met cipressen. De aangelegde tuinen van circa 8.100 m²; beschikken over 30 olijfbomen, 36 cipressen ,diverse fruitbomen en wijnstokken, waaronder druiven, vijgen, abrikozen, pruimen, kersen en peren. De tuin beschikt over een volledig, geautomatiseerd irrigatiesysteem, evenals over een uitzichtspunt, een barbecue en een op het zuiden gelegen 14 bij 6 meter zwembad met uitzicht op het meer van Chiusi.

Deze mooie villa geniet de hoogste positie in de directe omgeving en biedt daarom de zeldzame mogelijkheid om te genieten van een volledig, 360 graden panorama, maar ook van zowel zonsopgang als zonsondergang.

Vraagprijs: € 1.450.000,=

Oppervlakte huis: 315 m²

Oppervlakte tuin: 8.100 m²

Bijzonderheden: Unieke, strategische ligging met prachtig uitzicht, houten steunbalken, zwembad, gastenverblijf, appartementen, olijfgaard, uitzicht op het meer van Chiusi, irrigatie systeem, automatische poort, tuinverlichting.

Neem contact met ons op voor meer informatie omtrent deze woning!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 Ik heb de voorwaarden gelezen en accepteer het privacybeleid van deze website. (Privacy Policy)