Recentelijk gerestaureerd landhuis met overweldigend uitzicht, Orvieto, Umbrië. Vraagprijs: € 650.000,= Ref.nr.: 2126/OR

 

Gelegen te midden van de glooiende heuvels van Orvieto, geniet dit mooie, recentelijk gerestaureerde landhuis van een wijds en uniek uitzicht.

De villa, verdeeld over twee verdiepingen, beschikt over over een ruime, gezellige veranda, een mooie, grote woonkamer, een eetkamer met openhaard, een landelijke, open keuken en een toilet op de begane grond. Op de bovenste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, drie badkamers en een groot, panoramisch terras van 40 m² van waar men de adembenemende zonsondergang kan bewonderen.

De woning is erg licht en is mooi afgewerkt,  gedeeltelijk met parket-vloer.

Bovendien beschikt het over een bijgebouw met een bedrijfsruimte van circa 100 m², die momenteel gebruikt wordt als bergruimte, een “wijnkelder” en een tuin van circa 5000 m² met een functionerende waterput. Het landhuis geniet een exclusieve, rustige ligging, op een steenworp afstand van alle faciliteiten (supermarkt, (tand)arts, bar, restaurant, etc.)

Vraagprijs: € 650.000,=

Oppervlakte huis: 300 m²

Oppervlakte tuin: 5000 m²

Bijzonderheden: Dominerende ligging, prachtig uitzicht, ruime kamers, openhaard, dichtbij alle faciliteiten.

Neem contact met ons op voor meer informatie omtrent deze woning!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 Ik heb de voorwaarden gelezen en accepteer het privacybeleid van deze website. (Privacy Policy)