Prachtig gelegen landhuis met zwembad, Piegaro, Vraagprijs € 900.000, Ref.nr.: 2160/PE

 

Gelegen nabij een elegante woonwijk, genietend van een prachtig, open uitzicht over Panicale en Piegaro, bevindt zich dit charmante landhuis van circa 350 m² verdeeld over 2 niveaus.

De in traditionele stijl gebouwde woning is in 2005 opgeleverd en is van alle comfort voorzien. Karakteristieke eigenschappen als opengewerkte, stenen muren, houten steunbalken, handgemaakte terracotta vloeren, hardhouten kozijnen, deuren en luiken, gaan harmonieus gepaard met moderne isolatie en dubbele beglazing.

De woning is als volgt verdeeld:

Op de begane grond bevindt zich een grote, gezellige woonkeuken en eetkamer, die toegang geeft tot de loggia, een badkamer met douche, een studeerkamer en een dubbele woonkamer met openslaande deuren naar de prachtig aangelegde tuin, waarin twee pergola’s en een loggia te vinden zijn van circa 50 m² waar men heerlijk in de schaduw, buiten kan eten.

De eerste verdieping, die zowel via een interne als een externe trap te bereiken is, beschikt over drie ruime slaapkamers, allen met een en-suite badkamer. Twee van de slaapkamers hebben toegang op een terras dat een adembenemend uitzicht biedt op Piegaro, Panicale en Città della Pieve.

Vanuit de master slaapkamer met eigen badkamer en keukenhoek, kijkt men uit over het mooie zwembad.

Verder beschikt het huis over een dubbele garage en een wasruimte in het souterrain. Vlak bij het huis is er nog een overdekte parkeerplaats, een houthok een een dubbel hondenhok met omheinde ren.

Op enkele meters van het huis ligt het smaakvol aangelegen zwembad van van 12 bij 5 meter met terras en een gazebo, van waar men een sprookjesachtig uitzicht heeft over het omliggende platteland.

Naast de normale nutsvoorzieningen (elektra, water, LPG tank), beschikt het huis ook over een eigen waterput voor de irrigatie van de tuin en voor de voorziening van water voor het zwembad. Bovendien zijn er zonnepanelen voor electriciteit en warm water. Verder is het huis voorzien van een houtbrander die zowel het sanitaire water verwarmd, alsmede de radiatoren op de begane grond. Ook heeft het huis daarnaast nog eens drie afzonderlijke houtkachels. Het huis heeft zowel een telefoonlijn als een goede internet verbinding.

De mooi aangelegde tuin van circa 7000 m², omringd het huis met glooiende gazons, bloembedden en struiken. Bovendien beschikt het ook over olijf-en fruitbomen, alsmede over een zeer produktieve moestuin.

Vraagprijs: € 900.000

Oppervlak woning: circa 350 m²

Oppervlak tuin: circa 7000 m²

Bijzonderheden: Karakteristieke landelijke eigenschappen als houten steunbalken, opengewerkte stenen muren, terracotta vloeren, zwembad, prachtig uitzicht, diverse houtkachels, houtbrander ter verwarming van water en verwarming radiatoren, LPG, telefoon, internet, strategische ligging nabij Toscane.

Neem contact met ons op voor meer informatie omtrent deze woning!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 Ik heb de voorwaarden gelezen en accepteer het privacybeleid van deze website. (Privacy Policy)