IN PRIJS VERLAAGD!!! Gerestaureerde tabak-drogerij in mooie context, Petrelle, Umbrië Vraagprijs € 195.000,= Ref.nr.: 2051/CC

Deze gerestaureerde Seccatoio (tabak drogerij) is dusdanig gelegen dat het privacy biedt zonder geïsoleerd te zijn, gezien er meerdere woningen in de buurt liggen, zoals een middeleeuws kasteel en een 15e Eeuws klooster.De woning is in 2000 geheel gerestaureerd en de huidige eigenaars hebben het verder verbeterd door het aanbrengen van een nieuwe keuken, openhaard, centrale verwarming, alsmede een diepe put voor een overvloedige water toevoer. Wat betreft de voorzieningen ligt het huis op slechts 5 minuten rijden van het stadje Trestina (met (tand)artsen, supermarkten en treinstation). Het dichtst bijzijnde dorp Petrelle heeft twee bars, een kruidenierswinkel en een tankstation.

De begane grond beschikt over een mooie loge die zich perfect leent voor etentjes en relax en die eventueel omgebouwd kan worden tot twee kamers, zoals bijvoorbeeld een derde slaapkamer en eetkamer indien gewenst. De volledig uitgeruste keuken met ontbijt/diner eenheid heeft deuren die naar de voortuin leiden. Ook beschikt het over een comfortabele lounge met deuren die naar de loge en de achtertuin leiden, alsmede over een bergruimte onder de trap. De trap brengt U naar de eerste verdieping waar zich twee grote slaapkamers en een badkamer met ligbad bevinden. Alle kamers beschikken over plafonds met de originele, houten steunbalken. Het merendeel van het meubilair is inbegrepen in de vraagprijs.

De tuin aan de voorzijde biedt plaats aan een gazon en parkeerplaats voor twee auto’s en de achtertuin is verdeeld over twee niveaus. Verder is er een patio/barbecue zone een rots-en een rozentuin. Op het laagste niveau bevinden zich fruitbomen en een gazon. Ook het bovengelegen niveau beschikt over een gazon, alsmede over een hangmat en een relax zone. De twee niveaus worden gescheiden van elkaar door rosemarijn en lavendel planten. Het uitzicht is prachtig. Er is genoeg ruimte voor de aanleg van een zwembad.

 

Vraagprijs: € 195.000,=

Oppervlakte huis: 150 m²

Oppervlakte tuin: 3000 m²

Bijzonderheden: vrijstaand, gerestaureerd, tuin, mogelijkheid tot aanleg zwembad, mooie omgeving

Neem contact met ons op voor meer informatie omtrent deze woning!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 Ik heb de voorwaarden gelezen en accepteer het privacybeleid van deze website. (Privacy Policy)