IN PRIJS VERLAAGD!!! Mooie landelijke boerderij met diverse appartementen en zwembad, Umbertide, Vraagprijs: € 595.000,= Ref.nr.: 2136/UM

 

Deze mooie landelijke boerderij beschikt over 5 grote slaapkamers en 5 badkamers. Het huis is momenteel verdeeld in drie appartementen, waarvan twee met elkaar verbonden zijn. Het geheel kan heel makkelijk tot een grote familiewoning omgevormd worden, waarbij men een één-kamer appartement kan behouden voor de gasten. Het huis is een aantal jaar geleden gerenoveerd en enkele ruimtes zouden wel wat modernisatie kunnen gebruiken, maar het gehele pand is bewoonbaar en beschikt over dubbele beglazing en een centrale verwarming.

De boerderij beschikt voer circa 3 hectare land met daarop olijfbomen en een zwembad van 6 bij 12 meter. Men kan van schitterende vergezichten genieten met als hoogtepunt de adembenemende zonsondergang.

Een bijgebouw van circa 50 m², dat gerestaureerd dient te worden, zou in de toekomst kunnen worden benut als zwembadhuis of een gastenverblijf.

Vraagprijs: € 595.000,=

Oppervlak woning: 325 m²

Oppervlak land: 33.000 m²

Bijzonderheden: 3 appartementen, bijgebouw, panoramisch, zwembad, olijfgaard

Neem contact met ons op voor meer informatie omtrent deze woning!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 Ik heb de voorwaarden gelezen en accepteer het privacybeleid van deze website. (Privacy Policy)