INTRODUCTIE

Casa & Care is een ervaren vastgoed specialist actief in Italië, met name in de regio’s Umbrië en Toscane. Wij begeleiden U in Uw eigen taal, op een vertrouwde manier, tijdens het koop en/of verkoop proces van exclusieve vastgoed objecten op bijzondere locaties. Ook coachen wij U bij het bewonen van Uw droomwoning, want de ervaring leert dat dat niet altijd zo makkelijk is als op het eerste gezicht mag lijken. Denkt U maar eens aan alle administratieve perikelen als onroerend goed belasting, onderhoud van tuin en zwembad tijdens Uw afwezigheid of het simpelweg zorg dragen voor de post. Onze diensten gaan daarom ook verder dan het enkel en alleen zorgen voor een soepel verloop van de koop of verkoop van Uw woning, wij denken met U mee over de manier waarop U het meest van Uw droompaleis kunt genieten!


Hieronder vindt U een kleine selectie van de services die wij U kunnen bieden:

  • Begeleiding bij Uw zoektocht naar Uw ideale (tweede) woning;

  • Verschaffen van informatie omtrent het (ver)koopproces;

  • Begeleiding in de onderhandelings-en overdrachtsfases;

  • Juridische bijstand;

  • After sales services, zoals het verzorgen van gas-, water-, electriciteit-, en internet/telefoonaansluitingen, alsmede de bemiddeling van verzekeringen;

  • Begeleiding en advies bij (ver)bouwprojecten;

  • Onderhoud van Uw woning: onderhoud van tuin en zwembad, periodieke controles tijdens Uw afwezigheid, schoonmaakservice, uitvoeren van reparaties, boodschappenservice, ophalen van vliegveld of station, etc.

Casa & Care heeft naast haar eigen woningbestand ook een groot netwerk van nationale en internationale makelaars. Mocht Uw droomwoning daar onverhoopt niet bij zitten, dan zien wij het als een uitdaging een tailor made oplossing voor U te vinden!