PROPERTY MANAGEMENT

U heeft het hele aankoop traject succesvol afgerond en bezit Uw droomwoning op Uw favoriete plek in Italië, maar wat dan? Wie zorgt ervoor dat Uw woning ook bewoonbaar blijft? Wie verzorgt er voor U de onroerend goed belasting? Wie houdt er een oogje in het zeil tijdens Uw afwezigheid? Wie voorkomt dat Uw mooie tuin verandert in een oerwoud van onkruid en Uw verfrissende zwembad in een vervuilde poel? Casa & Care doet dit en nog veel meer voor U!

Komen U of Uw gasten over voor een weekje relaxen in Uw woning? Wij zorgen ervoor dat ze worden opgehaald van het vliegveld of station, dat de koelkast goed gevuld is met zorgvuldig gekozen producten en dat alles netjes schoon is. Wilt U een feestje organiseren, maar weet niet tot wie U zich moet richten voor een kwalitatief goede catering service of een leuke band? Neem contact met ons op en wij doen U versteld staan van onze verfrissende, originele en efficiënte organisatie en oplossingen!

Voor het optimaal, onbezorgd en ontspannen genieten van Uw woning kan Casa & Care U tailormade services leveren, maar beschikt het ook over standaard pakketten. Tijdens een uitgebreid intake gesprek laat U ons weten wat Uw persoonlijke wensen zijn, wat de kenmerken van Uw woning zijn en wat U precies van ons verlangt.

Een standaard pakket bestaat bijvoorbeeld uit het volgende:
Twee maal in de maand wordt er een bezoek aan Uw woning gebracht, waarbij:

  • Een algemene controle wordt uitgevoerd;

  • Post wordt gecontroleerd en verzorgd;

  • Uw woning wordt geventileerd;
  • Elektrische appartuur wordt nagelopen, zoals verwarming, geiser, etc.;

  • Een eventueel alarmsysteem gecheckt wordt;

  • De kwaliteit van andere services (zoals tuinman, schoonmaakster, zwembadbedrijf, etc.) geverifieerd wordt;

  • Na slecht weer of andere noodzakelijke omstandigheden zal er een extra bezoek aan Uw woning gebracht worden om er zeker van te zijn dat er geen schade is aangericht;

  • Na ieder bezoek wordt U per e-mail op de hoogte gebracht van onze waarnemingen.

Het bovenstaande standaard pakket kan op velerlei manieren uitgebreid worden, al naar gelang Uw persoonlijke behoeften. Zo kan het geïntegreerd worden met schoonmaak-en boodschappendiensten, onderhoud van tuin en zwembad, ophaal service van vliegveld of station, administratie verzorging (zowel rekeningen als onroerend goed belasting), vertegenwoordigen van U als eigenaar tijdens bijeenkomsten van vereniging van huiseigenaren of aanwezig zijn bij reparatiewerkzaamheden of het aansluiten van nutsvoorzieningen.

Het kan ook zo zijn dat U Uw woning voor langere of kortere periodes wilt verhuren. Het is dan fijn om op iemand te kunnen rekenen die Uw gasten ontvangt, ze wegwijs maakt en ze voorziet van schoon linnengoed. U kunt het zo gek niet maken, of wij regelen het voor U! Neemt U contact met ons op voor meer informatie betreffende standaard-en integratiepakketten. Het is voor ons een plezier ervoor te zorgen dat U onbezorgd van Uw woning kan genieten!